تجارت و کسب و کار بدون موبایل میشه؟
در سال ۲۰۱۱ میلادی، شرکت مایکروسافت تخمین زده بود د سال ۲۰۱۴ میلادی تعداد کاربران اینترنت گوشی های تلفن همراه بسیار بیشتر از کاربران اینترنت کامپیوترها خواهند بود. اکنون که در سال ۲۰۱۳ میلادی قرار داریم این افزایش را می توانیم به خوبی ببینیم و لمس کنیم. ۶۳ درصد از کاربران موبایل، از آن برای فعالیت های آنلاین استفاده می کنند. تعداد کاربرانی که اینترنت موبایل برایشان اولویت دارد نیز حدود ۲۱ درصد است.
با اینکه در سال آینده میلادی دسک تاپ همچنان وسیله ای برای دسترسی به اینترنت باقی خواهد ماند، اما نقش اصلی این نمایش را موبایل ها به عهده می گیرند. اسمارت فون، به ویژه در زمینه تجارت و کسب وکار بسیار مناسب کارمندان است زیرا می توانند همیشه و همه جا به داکیومنت ها و فایل های موردنظر خود دسترسی داشته باشند.
تعداد کاربران اینترنت موبایل در سال ۲۰۱۴ میلادی از این که هست نیز بیشتر خواهد شد. این موضوع نیز بر کسب وکار تاثیر مستقیم دارد. برای این ادعا، ۷ دلیل داریم که در ادامه مطرح کرده ایم.
امنیت BYOD
اگر هنوز از سیاست BYOD استفاده نمی کنید باید بدانید از دنیای دیجیتال عقب هستید. BYOD در واقع مخفف عبارت «وسیله الکترونیک خودت را بیاور» است. به این مفهوم که کارمندان می توانند از وسایل شخصی خود همچون لپ تاپ، اسمارت فون یا تبلت برای دسترسی به اطلاعات شرکت و انجام کارهای آنها استفاده کنند. کسب وکارهای امروزی بیشتر به این سمت پیش رفته است که نرم افزارهای کدگذاری شده روی موبایل ها نصب شوند و موبایل هر فرد به محل کار مجازی او تبدیل شود. هنگامی که همه کارمندان از راه دور به اطلاعات کاری دسترسی داشته باشند، شرکت ها نیز می توانند خط مش نوشته و امضا شده برای کارمندان تعیین کنند.
کاملترین بانک مقاله ، پروژه و پایان نامه و گزارش کارآموزی دانشجویی
ارتباط دایمی
فاصله میان زندگی شغلی و شخصی افراد پس از زیاد شدن اضافه کاری ها در بعدازظهر یا روزهای تعطیل در حال از بین رفتن است. کاربران گوشی های هوشمند که نیروی کار شرکت های مختلف هستند می توانند همیشه و همه جا به اطلاعات و پانل پروژه های کاری دسترسی داشته باشند. این اتفاق بسیاری خوبی برای کارمند و کارفرما است زیرا ساعات کاری کارمند تغییرپذیر است و می تواند در بازه های گسترده ای تغییر کند. این مساله برای کارفرما نیز سود دارد زیرا پروژه هایشان حتی در روزهای تعطیل نیز پیش می رود.
افزایش اپلیکیشن های سیستم ابری
برای دسترسی به اطلاعات، برخی از شرکت ها کارمندان را به سمت سیستم ذخیره ابری هدایت می کنند. راهکارهایی همچون آفیس ۳۶۵ یکی از نرم افزارهایی است که اطلاعات شرکت را در خارج از شرکت ذخیره می کند و ماهانه هزینه بسیار کمی نیز برای کارفرما دارد. ارایه دهنده های سرویس ها ابری از جمله شرکت هایی هستند که از انتقال محل کار روی موبایل های هوشمند بیشترین سود را خواهند برد. البته باید همیشه راه حل های مناسب برای هر مشکل احتمالی را نیز داشه باشند تا شرکت های تجاری به استفاده از تیم برنامه نویس برای برطرف کردن مشکلات خود مجبور نشوند.
بازاریابی مبتنی بر موبایل
حتی گوگل نیز دریافته دنیای جست وجوی کاربران تغییر کرده است. در این زمینه نیز الگوریتم جدید Hummingbird را ارایه کرده است. کاربران امروزی بیشتر تمایل دارند از گوشی خود سوال بپرسند تا اینکه سوال خود را تایپ کنند. به همین دلیل، بسیار مهم است شرکت ها کمی عقب بایستند و از دید وسیع تری با خود فکر کنند و حدس بزنند کاربران چه سوال هایی از آنها خواهند پرسید و پاسخ آنها را از قبل آماده کنند. به طور مثال، ممکن است کاربری بپرسد: «از کجا می توانم یک لوله کش خوب پیدا کنم؟» یا «بهترین رستوران ایتالیایی کجاست؟» و ... .این کار قابل اجرا است و به تدریج پاسخ ها کامل تر و دقیق تر خواهند شد.
تنوع گسترده اپلیکیشن ها
نیاز نیروی کار به ابزارهای کاری در حال تغییر است. روزی بود که کارفرماها فقط به بسته های آفیس و نرم افزار اختصاصی شرکت خود نیاز داشتند. اما امروز آنها اپلیکیشن های بیشماری در اختیار دارند که قیمت بسیاری از آنها از نرم افزارهای سنتی بسیار کمتر است. تمایل به استفاده بیشتر از موبایل برای انجام کارها باعث می شود تا افراد به نرم افزارهای متنوع بیشتری توجه نشان دهند. این اپلیکیشن ها از نرم افزارهای مدیریتی گرفته تا مبتنی بر اینترنت و سیستم ابری تنوع دارند. به این ترتیب، شرکت های کوچک نیز می توانند با کمپانی ها بزرگ وارد رقابت شوند.
کیف پول موبایل
هر چه سال ها جلوتر می روند احتمال اینکه کیف پول خود را در خانه جا بگذاریم بسیار کمتر خواهد شد زیرا شرکت های تجاری به اهمیت برنامه های موبایل در زمینه تجارت پی برده اند. به جای اینکه از کارت های اعتباری برای خریدهای خود استفاده کنید، می توانید از یک اپلیکیشن واحد موبایل بهره بگیرید. کاربران در سال ۲۰۱۴ میلادی به طور گسترده تری می توانند از طریق موبایل هوشمند هزینه ها و قبض های خود را پرداخت کنند.
استفاده از موبایل در فروشگاه ها
سیستم پوز موبایلی در فروشگاه ها به فروشنده ها کمک می کند تا هزینه های نقد کردن پول را تا حد زیادی کاهش دهند. در سال ۲۰۱۴ میلادی، کاربران بیشتری از این سیستم برای پرداخت هزینه ها در فروشگاه های مختلف استفاده خواهند کرد.
مجله اینترنتی برترین ها ( www.bartarinha.ir )