پرتال شخصی مهدی رافعی

فروشگاه افق
ofogh-shop.com

نویسندگان
چهارشنبه, ۲۹ آبان ۱۳۹۲، ۰۲:۰۹ ب.ظ

برادرکشی بین تبلت های آی پد

برادرکشی بین تبلت های آی پد

مقایسه و راهنمای خرید آی پدهای جدید شرکت اپل

اگر عزم خود را جزم کرده اید که یک تبلت از خانواده آی پدهای شرکت اپل را بخرید، حالا بهترین وقت است، زیرا امسال چهار مدل قدیمی و جدید از رایانه لوحه ای آی پد در بازار موجود است و حق انتخاب دارید.

اما از سوی دیگر باید در نظر داشته باشید مشخصات آنها خیلی به هم نزدیک است و این تصمیم گیری برای انتخاب یکی از آنها را بسیار مشکل کرده است. همه مدل های آی پد بجز آی پد مینی رتینا و آی پدایر از بسیاری جهات شبیه هم هستند، فقط صفحه نمایش ایر ۷ / ۹ اینچی و مینی رتینا ۹ / ۷ اینچی است. اگر هم بودجه تان محدود است، چندان جای نگرانی نیست، چرا که قیمت آی پد۲ و مینی نسبت به آنها ارزان تر است. اما گذشته از قیمت و اندازه صفحه نمایش، مساله مهم این که کدام یک از آنها بهتر پاسخگوی انتظارات شما بوده و برای کار شما بهتر است. بر همین اساس ما در اینجا این چهار مدل را با یکدیگر مقایسه کرده ایم تا شما بتوانید با استفاده از راهنمایی این مطلب و نیازهای خود، بهترین آنها را انتخاب کنید.

مدل های موجود آی پد و قیمت آنها

خط تولید ۲۰۱۳ آی پد شامل چهار مدل مختلف است؛ آی پدایر، آی پدمینی رتینا، آی پد۲ و آی پدمینی. دو مدل جدید اول در چهار ظرفیت ۱۶، ۳۲، ۶۴ و ۱۲۸ در دسترس بوده و دو مدل وای ـ فای تنها و وای ـ فای و سلولار (سیمکارت خور) آنها به بازار عرضه می شود. آی پد۲ و آی پدمینی تنوع ظرفیت ذخیره داده دو مدل جدید را ندارد، اما گزینه های اتصال پذیری آنها مانند مدل های جدید آی پد دو نوع است. قیمت آی پدهای مینی رتینا از ۳۹۹ دلار، آی پدمینی اصلی از ۲۹۹ دلار و آی پد۲ از ۳۹۹ دلار شروع می شود. آی پدایر از همه آنها گران تر بوده و قیمت مدل پایه آن ۴۹۹ دلار است. انواع مختلف آی پد با توجه به مدل و مشخصه های قابل انتخاب اضافی، بین ده تا ۲۰۰ دلار با هم تفاوت قیمت دارند. البته برای برخی کاربران این تفاوت قیمت در مقابل صفحه نمایش با کیفیت تر و پردازنده سیستم روی تراشه (SoC) ارزش دارد. ما در درجه اول آی پدمینی رتینا را در مقابل آی پد۲ با قیمت مشابه و آی پدمینی اصلی به شما توصیه می کنیم. اما اگر شما واقعا از نظر بودجه در مضیقه هستید و در عین حال نمی توانید فکر خرید یک آی پد با صفحه نمایش بزرگ را از سرتان بیرون کنید، هنوز آی پد۲ گزینه انتخاب خوبی است. اگر هم پول برای شما موضوع مهمی نیست، می توانید با توجه به نیازها و سلیقه خود، در مورد خرید یکی از دو مدل جدید آی پدایر و مینی تصمیم گیری کنید.

قدیمی علیه نو

شرکت اپل تا به حال در پشتیبانی از گجت های قدیمی تر خود عملکرد خوبی را ارائه کرده است. آی پد۲ از سال ۲۰۱۱ در فروشگاه ها عرضه می شود و قابلیت تطبیق با سیستم عامل iOS۷ را دارد. البته در مورد تطبیق پذیری آن هنوز جای بحث است. مشکل اینجاست که سخت افزار نسل پیشین آی پدها نیز یک نسل عقب تر از سخت افزارهای نسل فعلی آنهاست. غلظت پیکسلی صفحه نمایش استاندارد آی پد نسل پیشین از صفحه نمایش رتینای آی پد جدید کمتر بوده و پردازنده هایApple A۵ آنها نیز در مقایسه با پردازنده Apple A۷آی پد های جدید از رده خارج است و بیشتر از ۱۶ گیگابایت فضا برای آنها فراهم نیست. در حالی که گزینه فضای ذخیره ۳۲ تا ۱۲۸ گیگا بایت برای آی پدهای جدید تائید شده است. گرچه آی پد۲ و آی پدمینی اصلی امسال به سیستم عامل iOS۷ ارتقا یافته اند و قابلیت اجرای برنامک های سیستم عامل تازه اپل را نیز دارند، اما بعید به نظر می رسد سخت افزارهای قدیمی آنها قادر به تاخت و تاز بر بستر iOS۸ یا iOS۹ در یکی دو سال آینده باشند. در عوض آی پدایر و آی پدمینی رتینا با صفحه نمایش های اعجاب آور رتینای خود و گزینه فضای ذخیره ۱۲۸ گیگابایت و پردازنده هیولای Apple A۷ سال ها توان ایستادگی دارند.

بزرگی صفحه نمایش در برابر تراکم پیکسلی آن

آی پد۲ و آی پدایر هر دو صفحه نمایش ۷ / ۹ اینچی دارند. اندازه صفحه نمایش های آی پدمینی اصلی و آی پدمینی رتینا مانند هم ۹ / ۷ اینچی است. رزولوشن (تفکیک پذیری) صفحه نمایش آی پد۲ و آی پدمینی اصلی ۱۰۲۴ در ۷۶۸ پیکسل است، اما صفحه نمایش های رتینای آی پدهای جدید را باید از دیدگاهی دیگر بررسی کنیم. آی پدمینی رتینا صاحب پرتراکمترین صفحه نمایش با ۳۲۶ پیکسل در هر اینچ مربع (ppi) (درست مشابه اسمارت فون آیفون ۵s و آیفون ۵c) است. همه اینها به دلیل رزولوشن یکسان آن با آی پدایر است که اندازه ابعاد صفحه نمایش آن کمی آب رفته است. از آنجا که شما برای دیدن مجبورید آن را کمی نزدیک تر به صورت خود بگیرید، در عالم واقعیت تفاوت چندانی را نمی توانید حس کنید. اما مشخصاتش روی کاغذ، همردیف پرتر کمترین صفحه نمایش هایی است که اپل تولید می کند. پس از آن آی پدایر پرتراکم ترین صفحه نمایش را با ۲۶۴ppi (دقیقا مشابه آی پد۴ و آی پد۳) دارد. رزولوشن آن مشابه آی پدمینی رتینا بوده و کمی از آی پدمینی بزرگ تر است. از آنجا که شما با کمی دور نگهداشتن آن نیز قادرید تا تصویر صفحه نمایشش را بوضوح ببینید، در عالم واقعیت تفاوت چندانی را نباید حس کنید. تصویر آی پدمینی اصلی با تراکم پیکسلی صفحه نمایش ۱۶۳ppi (که مشابه گوشی قدیمی آیفون ۳GS است) و آی پد۲ را که صفحه نمایش ۱۳۲ppi دارد نیز می توان با تنظیم صحیح فاصله شان از چشمان کاربر بخوبی مشاهده کرد. اگر شما می خواهید از بین همه اینها، آی پدی را که صاحب اعجاب آورترین صفحه نمایش است انتخاب کنید، پس بی برو برگرد باید دست روی آی پدمینی رتینا و آی پدایر بگذارید و اگر هم داشتن صفحه نمایش های سایز بزرگ تر برایتان مهم است، آی پدایر یا آی پد۲ بهترین گزینه هاست. اگر هم در پی هر دو ویژگی هستید، باید آی پدایر را انتخاب کنید. اگر قابل حمل بودن را در نظر دارید، بهترین گزینه های فرا قابل حمل (ultra portable) آی پدمینی های رتینا و اصلی هستند که مینی رتینا از مزیت صفحه نمایش عالی نیز بهره می برد.

رتینا از مزیت صفحه نمایش عالی نیز بهره می برد.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی