پدیده خودافشاگری و به اشتراک گذاشتن پست ها و مطالبی کاملا شخصی و خصوصی، این روزها به یک پدیده عادی بین جوان ها تبدیل شده، اما چرا؟
«برات میل می زنم.» این جمله، تا همین چند سال پیش نشانه به روز بودن و توی باغ بودن گوینده بود که به جای فرستادن مطلبی با فکس، پست یا پیک بادپا، آن را از طریق شبکه اینترنت به دست مخاطبش می رساند اما حالا و امروز، با تغییر نسل و البته پیدا شدن سر و کله شبکه های اجتماعی فراوان، این جمله به نوعی نشاندهنده عقب افتاده بودن گوینده هم هست.
مدیریت رمزها در تمام سیستم های عامل
رمزگشایی از دنیای سیستم های عامل
قطعات رایانه تان را کنار هم بچینید؛ یک پردازنده، یک هارد، به مقدار لازم رم، کارت گرافیک و یک مادربرد که تمام اجزای کلی را کنار هم نگه دارد و یک پاور یا منبع انرژی تا به تراشه های ریز و درشت تان جان ببخشد.
همین ها کافی است تا یک رایانه سر پا شود و نیازهای شبانه روزی شما را پاسخ دهد. دستگاه را به برق وصل کنید، یک نمایشگر برایش دست و پا کنید و سراغ موس و کیبوردتان بروید تا کار را شروع کنید اما انگار هنوز یک چیز کم است؛ یک دریچه تا شما را به آنچه می خواهید، برساند؛ یک مترجم که دنیای صفر و یک را برایتان به واقعیت تبدیل کند. اینجاست که باید دست به دامن پدیده ای به نام سیستم عامل شوید؛ یک سیستم یکپارچه برای مدیریت تمام اتفاقاتی که قرار است در رایانه شما بیفتد. در واقع با آمدن سیستم های عامل دنیای صفر و یک آزاد شد و از انحصار ابررایانه ها درآمد. رایانه های شخصی متولد و وارد زندگی روزمره ما شد؛ انقلابی که عصر جدیدی از کاربری رایانه ها را نوید داد. همین انقلاب، ما را بر آن داشت تا در یک گزارش، سری به پشت دیوار صفر و یک بزنیم و نگاهی داشته باشیم به تمام رمز آلودگی دنیای سیستم های عامل.
سرویس ایمیل گوگل (جیمیل) نیاز به معرفی ندارد؛ زیرا بسیاری از کاربران از آن استفاده می کنند. همان طور که می دانید جیمیل و مرورگر کروم هردو از محصولات گوگل به شمار می روند و توسعه دهندگان نرم افزار و سرویس های وب نیز با توجه به سازگاری بسیار خوب این دو محصول با یکدیگر، نرم افزارهای متنوعی را برای آنها طراحی کرده اند. یکی از این نرم افزارها نیز که به صورت افزونه ای روی مرورگر کروم نصب می شود، docTrackr نام دارد.
سرعت بارگذاری وبسایت در جذب مخاطب موثر است
یکی از موضوعات روز و غیر قابل چشم پوشی برای مدیران وبسایت ها، سرعت بارگذاری وبسایت Website Speed است. این موضوع در ابتدا برای کاربران حائز اهمیت است، زیرا هرچه سایت شما سریع تر باشد، در زمان کمتری کاربر به مقصود خود می رسد.
البته برای این موضوع استثناهایی نیز وجود دارد و آن درخصوص سایت های مربوط به مد، هتل ها یا رستوران ها و کسب و کارهایی است که به نوعی تصاویر اثربخشی آنها را چند برابر خواهد کرد. برای این گونه وبسایت ها گاهی می شود سرعت را فدای زیبایی خاص آنها کرد.
اگر بتازگی یک تلفن همراه هوشمند یا تبلت خریده اید خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد می کنیم.
همان طور که می دانید دنیای فناوری روز به روز در حال پیشرفت بوده و سرعت پیشرفت در تجهیزاتی مانند تلفن های همراه و تبلت ها بسیار زیاد است. در این بین کسانی هستند که بتازگی به جمع کاربران این وسایل هوشمند اضافه شده اند و برخی نیز دستگاه قدیمی خود را ارتقا داده اند. استفاده از این وسایل به هوشمندی و توجه به نکات ریز و درشتی نیاز دارد که در این مقاله شش مورد از مهم ترین آنها را به شما پیشنهاد می کنیم.
سایت های خرید اینترنتی که در فصل پرهیاهوی قبل از تعطیلات با هم در رقابت هستند، ممکن است وسوسه شوند که صفحات خود را با تصاویر مختلفی از هدایا پر کنند. به طور کلی، آنها فکر می کنند هر چقدر گزینه های بیشتری در اختیار خریداران قرار دهند، احتمال خرید از سوی آنها بیشتر می شود. اما واقعیت این است که موارد بیشتر لزوما به معنای بهتر بودن نیست.
هنگامی که دزدهای اینترنت، از وای فای شما استفاده می کنند، پهنای باند اینترنت را کاهش می دهند. از همه بدتر اینکه می توانند اطلاعات فردی شما را از کامپیوتر شخصیتان بیرون بکشند یا آن را به ویروس های مخرب آلوده کنند.
اینترنت، پدیده نوظهوری است که زندگی و کسب و کار بسیاری از انسان ها را تحت سیطره خود در آورده است. در دنیای مجازی، می توان بهترین مقاله ها و کتاب ها را از همه جای دنیا پیدا کرد و خواند. دنیای بزرگ واقعی با اینترنت، دهکده کوچکی می شود که قوم و نژاد و سفید وسیاه نمی فهمد. همه از جنس هم هستند، درست برعکس دنیای واقعی. مطالب آموزشی، کتاب، مقالات تحقیقاتی، موسیقی، فیلم، سرگرمی و هزاران چیز دیگر در این دنیا، برای انواع سلیقه ها و نیازها وجود دارد.
از جام جهانی گرفته تا شبکه هایی چون نتفلیکس، شما امسال از تلویزیون های ۴K زیاد خواهید شنید، اما چرا این تلویزیون ها مهم هستد؟
از آنجا که تلویزیون های سه بعدی، LED، full LED، OLED، پلاسما و ... کافی نبوده حالا ۴K هم به این جمع اضافه شده تا بر پیچیدگی های محصول تلویزیون بیش از پیش افزوده شود. تلویزیون های ۴K از سال میلادی گذشته بر سر زبان ها افتادهاند و نام رسمی آنها Ultra High Definition یا به اختصار UHD است.